♦️میسیونرهای مذهبی مراکز تفریحی را مورد هدف قرار دادهاند
🔻حجت الاسلام محقق -مدرس دانشگاه
https://b2n.ir/851968
🔹 هدف مسیحیان تبشیری از حضور فرد به فرد و فیزیکی در ایران و کشورهای خاورمیانه به حضور سیاسی تغییر پیدا کرد چرا که ارکان قدرت موجب میشود ساختارها و قوانین به نفع مسیحیان تبشیری تغییر یابد.
🔹 برای ورود به عرصه سیاسی و همچنین ورود به دولتهای مختلف نیازمند این بودند که وارد پایتخت سیاسی کشور شوند تا به نفع خود ارکان را تغییر دهند.
🔹مسیحیان تبشیری برای اولین که به صورت رسمی وارد تهران شدند برای پیگیری اهداف خود فردی به نام جیمزباس، از کلیسای تبشیری را برای بررسی امکانات تبلیغ برای تهران و همدان مامور کردند.
🔹میسیونرهای مذهبی برای رسیدن به اهداف خود در خصوص نفوذ در دولت و دربار مجبور بودند که مامورین استعمار شخصیتی را به قدرت برسانند که حرف شنوی داشته و بتواند ظاهر را در بین مردم حفظ کند.
🔹انتخاب تهران به جهت تبلیغ از سوی میسیونرها صرفا به جهت قدرت سیاسی آن نبود بلکه یکی دیگر از دلایل انتخاب این شهر جمعیت آن بود چرا که کار آنها را کمتر کرده و به خروجی بیشتری میرساند. سومین دلیل انتخاب شهر تهران از سوی مسیحیان تبشیری این بود که دیگر شهرها و روستاها از تهران پیروی و الگوگیری داشتند.
🎙 ادامه متن برنامه #سراب_اندیشه را در لینک زیر بخوانید:
https://b2n.ir/604811
👈 ما را روی موج FM ردیف 103.5 مگاهرتز بشنوید.
@radiogoftogoo